Cu privire la ASP (așa cum mulți dintre elevi îi spun МРЭО):

🇺🇸 𝑪𝒖 𝒑𝒓𝒊𝒗𝒊𝒓𝒆 𝒍𝒂 𝑨𝑺𝑷 (așa cum mulți dintre elevi îi spun МРЭО):

Dragii noștri, din cauza că mulți dintre voi ne-au tot întrebat cu privire la ASP, 📖 la programările la examen, 📆la activitatea acestora, am hotărât să facem următoarea postare.

Nᴜ ᴀᴠᴇᴍ ᴅᴇ ᴜɴᴅᴇ șᴛɪ ᴛᴏᴀᴛᴀ̆ ɪɴғʀᴏᴍᴀᴛ̦ɪᴀ ᴄᴜ ᴘʀɪᴠɪʀᴇ ʟᴀ ASP. Nᴜ ᴄʀᴇᴅ ᴄᴀ̆ ᴇxɪsᴛᴀ̆ ᴄɪɴᴇᴠᴀ ᴄᴀʀᴇ sᴀ̆ ᴄᴜɴᴏᴀsᴄᴀ̆ ᴄᴇ ᴠᴏʀ ғᴀᴄᴇ ᴄᴇɪ ᴅᴇ ʟᴀ ASP ᴅᴇᴄᴀ̂ᴛ ᴇɪ ɪ̂ɴsɪșɪ! ☑. Înțelegem îngrijorarea din mesajele dvs, dar chiar nu avem cum să vă ajutăm, din păcate.

Cu toate acestea avem următoarele informații pentru voi, pe care le cunoaștem și sunt oarecum evidente.
1. Examenul practic și teoretic NU SE DESFĂȘOARĂ. Activează doar cei din administrație.
2. 14909 este numărul lor de call-center care 𝓮𝓼𝓽𝓮 𝓭𝓲𝓼𝓹𝓸𝓷𝓲𝓫𝓲𝓵 𝓭𝓮 𝓵𝓾𝓷𝓲 𝓹𝓪̂𝓷𝓪̆ 𝓿𝓲𝓷𝓮𝓻𝓲, în intervalul lor de lucru. Ei sunt cei mai informați în toate întrebările dvs și ar avea un răspuns la ele.
3. Sistemul www.programari.registru.md este pur și simplu BLOCAT cel puțin până în Iulie.
Aici sunt 2 presupoziții:
A. Există probabilitatea ca sistemul să fie blocat din cauza că nu se cunoaște exact data când vor fi reluate examenele, pentru ca să nu se facă programări inutile, cu anularea ulterioară a acestora
B. Ar putea fi ocupate toate locurile până în Iulie, August (deși probabilitatea poate fi mică).

📣 𝗥𝗲𝗰𝗼𝗺𝗮𝗻𝗱𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗻𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿𝗮̆ pentru voi este ca să urmăriți totuși zilnic dacă se deschid programările pentru a vă face o rezervare. Ulterior dacă apar dăți mai devreme o puteți anula. Pentru că credem că cererea va fi foarte mare. Sute de elevi care nu au putut merge la examen cel puțin 2 luni. Astfel s-ar putea să fie un rând imens la programări.

Vă dorim înțelepciune. Nu panicați, mențineți-vă calmul.🤩 Puteți lăsa oricând un email (datele de contact le găsiți pe asp.gov.md) sau îi puteți telefona la 14909 pentru mai multe informații.

Aveți grijă de sănătatea dvs!

Este posibil ca imaginea să conţină: text
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.