Reluăm activitatea începând cu 18.05.2020

📣‼️ 𝗩𝗲𝘀̦𝘁𝗶 𝗯𝘂𝗻𝗲: 𝗥𝗘𝗟𝗨𝗔̆𝗠 𝗔𝗖𝗧𝗜𝗩𝗜𝗧𝗔𝗧𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗖𝗧𝗜𝗖𝗔̆ 𝗜̂𝗡𝗖𝗘𝗣𝗔̂𝗡𝗗 𝗖𝗨 𝟭𝟴.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟬.

🇺🇸 Dragii noștri,
Așa cum am promis ieri, revenim astăzi cu informații concrete, potrivit hotărârii nr. 11 din 15.02.2020 a Comisiei Naționale Extraordinară de Sănătate Publică (pnct. 30).

📃Citez: ,,Se admite desfășurarea componentei teoretice în regim ONLINE... Iar pentru componenta practică se admit doar orele individuale care vor respecta următoarele norme de igienă și sanitație: dezinfecția suprafețelor și utilajelor/instrumentelor, aerisirea spațiilor, purtarea măștilor, păstrarea distanței dintre participanți (cel puțin 1 m), organizarea monitorizării și tirajului zilnic a personalului implicat precum și asigurarea acestuia cu echipamente de protecție, dezinfectanți".

⚠️𝗜̂𝗻 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝘅𝘁, 𝗶̂𝗻𝗰𝗲𝗽𝗮̂𝗻𝗱 𝗰𝘂 𝗱𝗮𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝟭𝟴 𝗠𝗮𝗶, 𝗶̂𝗻 𝗰𝗮𝗱𝗿𝘂𝗹 𝘀̦𝗰𝗼𝗹𝗶𝗶 𝗮𝘂𝘁𝗼 𝗔𝗥𝗧𝗨𝗥 𝗖𝗘𝗖𝗔𝗡, 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗹𝗲 𝘀𝗲 𝘃𝗼𝗿 𝗱𝗲𝘀𝗳𝗮̆𝘀̦𝘂𝗿𝗮 𝗶̂𝗻 𝗳𝗲𝗹𝘂𝗹 𝘂𝗿𝗺𝗮𝘁𝗼𝗿:

Orele de teorie se vor desfășura în regim ONLINE 🌐 la aceiași oră la care v-ați înregistrat (cel puțin până pe 30 iunie 2020). Ulterior există probabilitatea ca să continuam studiile în regim ,,de zi" până la finalizarea celor 3 luni de studii.

Grupele care s-au format deja și urmează să înceapă procesul de studii, 📩 veți primi pe email înștiințarea cu data de început, dar apoi veți fi adăugați într-un grup comun unde veți primi linkul de conectare la lecțiile dvs online. Toate detaliile le veți primi de la profesorii de teorie.

Orele de practică se vor desfășura începând cu 18 Mai 2020 conform graficului planificat. OBLIGATORIU - fiecare elev să aibă mască de protecție pe care o va purta pe toată durata lecției astupând nasul și gura. 𝗡𝗨 𝐬𝐞 𝐚𝐝𝐦𝐢𝐭 𝐥𝐚 𝐥𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐢𝐧𝐭𝐚̆ 𝐟𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐦𝐚𝐬𝐜𝐚̆, 𝗰𝘂 𝗽𝗶𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗹𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝗲𝗶 𝗿𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲.

Înainte de fiecare lecție vă va fi măsurată temperatura, iar în caz de valori mai mult de 38 grade, lecția nu se va desfășura, 𝗰𝘂 𝗽𝗶𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗹𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝗲𝗶 𝗿𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲 (𝑠̦𝑖 𝑎𝑐𝑢𝑚 𝑖̂𝑛𝑐𝑒𝑝 𝑐𝑜𝑚𝑒𝑛𝑡𝑎𝑟𝑖𝑖𝑙𝑒 ℎ𝑎𝑡𝑒𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟).

Vă rugăm să verificați email-ul dvs, toate modificările sau actualizările lecțiilor practice vor fi expediate pe email.

Secretariatul își reia activitatea începând cu 18 Mai de la orele 8.30-18:30.

Examenul intern (teoretic) se poate susține 𝗱𝗼𝗮𝗿 𝗽𝗲 𝗯𝗮𝘇𝗮 𝘂𝗻𝗲𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗮̆𝗿𝗶 𝗶̂𝗻 𝗽𝗿𝗲𝗮𝗹𝗮𝗯𝗶𝗹 𝗹𝗮 𝘁𝗲𝗹𝗲𝗳𝗼𝗻.

Certificatele de școlarizare se ridică doar în zilele de luni și joi.

Examenul intern (partea practică) se va desfășura 𝗱𝗼𝗮𝗿 𝗽𝗲 𝗯𝗮𝘇𝗮 𝘂𝗻𝗲𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗮̆𝗿𝗶 𝗽𝗿𝗲𝗮𝗹𝗮𝗯𝗶𝗹𝗲, pentru a putea examina un singur elev în mașină și pentru a putea evita aglomerarea zonei de examinare.
Vă rugăm să aveți răbdare, în zilele care urmează vom actualiza pe site-ul nostru graficul de programări pentru examenul practic. Ulterior vă veți putea programa atât la telefon cât și online.

📞📱Dacă mai aveți întrebări sau am scăpat vreun aspect, puteți să ne contactați la nr. de telefon sau printr-un mesaj.
📱069649643, 067540400
☎️ 022930022

Hotărârea nr. 11 o găsiți accesând site-ul urmator:
https://cancelaria.gov.md/ro/apc/coronavirus