Informație despre activitatea ulterioară a școlii auto.

📣‼️Informație despre activitatea ulterioară a școlii auto.

🇺🇸 Astăzi am așteptat mai toată ziua o ,,informație" din partea Guvernului, dacă au dreptul școlile auto să-și reia activitatea începând cu ziua de luni, 18 Mai 2020.
📽️ Acum seara, a fost transmis live discursul Prim-Ministrului (poate și unii din dvs ați urmărit).
Nu s-a specificat nici un cuvânt despre școlile auto, despre posibilitatea de a relua activitatea sau despre examene.⚠️

🙏Mâine dimineață (sperăm), va fi publicat ordinul cu privire la restricțiile sau măsurile care se vor lua în perioada următoare.
Așteptăm acest ordin pentru a vedea dacă ni se permite reluarea activității sau nu. Dacă începem a lucra fără permisiunea lor, riscăm să fim amendați sau chiar trași la răspundere penală pentru că am fost veriga prin care cineva s-a îmbolnăvit. 😞

👣Știm că mulți dintre voi vă întrebați ce va urma, unii sunteți indignați și nemulțumiți că nu am postat nici o informație concretă. Dar ce să postam dacă nici noi nu știm NIMIC CONCRET!

🤗 Vă rugăm să ne înțelegeți corect. Nu este o decizie care depinde de noi. Am trimis deja 2 scrisori la Guvern cu rugămintea de a ne permite să reluăm activitatea.

Sperăm mâine dimineață să avem un răspuns mai concret și vom reveni cu o nouă postare. 📃

Oarecum, chiar dacă nu ne vor permite să activăm, vom începe orele de teorie (pentru grupele noi formate) în regim ONLINE. 💻
Problema de bază este cu cei care au nevoie de lecții practice și cu cei care doresc să susțină examenul intern. 😴 Dar și aici vrem să fiți înțelegători: nu este o situație creată de către noi și decizia finală nu este a noastră.

😇 Totuși haideți să gândim pozitiv. Sperăm că toate lucrurile se vor rezolva în bine.

În dependență de cum se va publica ordinul de către Guvern, vom reveni cu un alt anunț, mâine sau duminică.

❤️ Până atunci mulțumim tuturor pentru răbdarea dvs, mulțumim că sunteți înțelegători și ne sunteți alături.

🤩 Aveți grijă de voi.