CONTINUAREA ACTIVITĂȚII ÎN REGIM ONLINE!

 CONTINUAREA ACTIVITĂȚII ÎN REGIM ONLINE!

Dragii noștri,

Pentru că primim tot mai des întrebarea despre cum vor continua orele teoretice începând cu 1 Septembrie, dorim să vă anunțăm că orele vor rămâne în regim online.

 

Conform hotărârii nr. 26 din 21.08.2020, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publice permite reluarea orelor fizic în cadrul școlii. Cu toate acestea, permisiunea de a relua orele fizic vine cu o multitudine de restricții și de cerințe care trebuiesc respectate.

Cerințe care aparent e imposibil de le respectat pentru a nu fi o verigă de răspândire a virusului și de îmbolnăvire a populației.

În legătură cu cele menționate mai sus, cu restricțiile și cerințele impuse, cu numărul continuu de îmbolnăviri, Școala auto ARTUR CECAN anunță oficial despre faptul că începând cu 1 Septembrie vom continua desfășurarea orelor în regim ONLINE.
 

Sunt o multitudine de avantaje în aceasta:

1. Limitarea contactului cu alte persoane și limitarea infectării.

2. Posibilitatea de studiere de acasă fără cheltuieli de transport sau timp prețios pierdut în trafic.

3. Orele online nu diferă cu nimic de cele fizice în sala de studii, sunt la fel de productive, interesante, informative etc.

 

Pentru a vedea ordinul integral, accesați următorul link: https://cancelaria.gov.md/sites/default/files/hotarirea_cnesp_nr.26_21.08.2020.pdf