Dragii noștri, vă îndemnăm și vă rugăm să reprogramați lecțiile practice care au fost anulate pe perioada pandemiei între 11.03 și 15.05.

🇺🇸 Dragii noștri, vă îndemnăm și vă rugăm să reprogramați lecțiile practice care au fost anulate pe perioada pandemiei între 11.03 și 15.05.
⏰În acest mod vom ști siguri că dvs aveți un loc rezervat în ziua și ora dorită.
📚Pentru a evita supraaglomerarea graficului practic și neplăcerile din cauza lipsei de ore într-un interval anumit, insistăm ca să reprogramați lecțiile practice din timp. 💻
❗Într-adevăr, există probabilitatea ca ,,starea de urgență" să fie prelungită și după 15 Mai, dar totuși suntem optimiști și sperăm că pandemia COVID-19 va înceta cât mai curând. În acest sens, trebuie să fim pregătiți să ne reluăm activitatea sau eventual, să mai contramandăm lecțiile pentru o altă perioadă.
Specificăm că toate lecțiile dvs din perioada 11.03-15.05🗓️ au fost anulate, banii s-au păstrat în avans, iar dvs trebuie doar să intrați în contul personal și să le reprogramați.
⚖️ Dacă întâmpinați dificultăți în reprogramarea orelor ne puteți lăsa un mesaj 📲 sau puteți contacta secretariatul pentru a ruga să vi se reprogrameze orele (cu comunicarea preventivă a programului dvs disponibil).
Mulțumim pentru răbdarea dvs!
Aveți grijă de sănătatea dvs! #stațiacasă ca să revenim cât mai curând la ,,viața noastră normală".

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.